Onze service

Je reis begint thuis, niet bij het eerste hotel. Wij helpen je graag de hele reis van A tot Z te plannen en te boeken. Ook helpen we je graag verder met diensten zoals vluchten, transfers en reisverzekeringen.

 

Accommodatie voor en na de reis

Ben je van plan om eerder aan te komen in het hotel of nog een paar dagen te verlengen? We kunnen je helpen nog een extra nacht te boeken in het het start- of eindhotel.

 

Luchthaven transfers

Wil je na een lange vlucht gelijk een hotel bij het vliegveld of toch al gelijk doorreizen naar je eindbestemming? Wij kunnen een transfer voor je regelen naar het hotel toe of van het hotel naar de luchthaven toe.

 

Vliegen

Tijdens de vlucht is het avontuur met Intrepid al begonnen. We zullen je altijd helpen om de beste vluchten te boeken en een reservering maken voor de tour. Geef het gewoon even aan bij het boeken van een reis.

 

Reisverzekering

We raden je altijd aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voordat u op reis gaat. Hiermee kan je jezelf altijd indekken tegen enige calamiteiten die zich voordoen op reis. Denk bijvoorbeeld aan een je dure camera wordt gestolen of je de reis onverhoopt moet beëindigen. Wij kunnen je de juiste verzekering voorstellen aan de hand van je wensen.