Verzekeringen

Coronavirus – Q&A voor jouw reis- en annuleringsverzekering

De Europeesche verzekering heeft een Q&A opgesteld rondom het coronavirus voor de reis- en annuleringsverzekeringen. Bekijk deze pagina hier.

Zonder zorgen op reis

Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kunnen flink in de papieren lopen. Wie goed verzekerd op reis gaat voorkomt hoge kosten. Dit is de reden dat we een individuele reisverzekering verplicht stellen. Deze verzekering kun je eenvoudig bij ons afsluiten. Intrepid Travel biedt in samenwerking met Europeesche verzekeringen een reisverzekering aan die in alle noodzakelijke dekkingsgebieden voorziet. De Europeesche is al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist en zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat.

Europeesche

Tijdens je reis of vakantie word je in noodgevallen direct geholpen. Overal ter wereld! Je hoeft daarvoor alleen maar te bellen met de Europeesche Hulplijn. Daar staan dag en nacht professionele hulpverleners voor je klaar om je in je eigen taal te helpen bij pech, ongevallen, ziekenhuisopnamen en calamiteiten.

De verzekeringen zijn speciaal op de reizen van Intrepid Travel afgestemd. Een verzekering is eenvoudig af te sluiten bij het boeken van je reis. Ga je drie aaneengesloten weken of meerdere keren per jaar op reis? Dan is het al gauw voordeliger om te kiezen voor een doorlopende verzekering.

Bekijk meer verzekeringen van de Europeesche die je via Intrepid kunt afsluiten:
Raadpleeg altijd de polisvoorwaarden van je verzekeringen.

Belangrijk: voor het afsluiten van een reisverzekering moet u een Nederlandse ziektekostenverzekering hebben. Uitzondering voor grensbewoners binnen < 50 km van de Nederlandse Grens; uw eigen ziektekostenverzekering dient dekking te hebben voor medische kosten in het land waar u naartoe reist.