2019 Sale: Begin het jaar goed!

Hoe ziet jouw perfecte vakantie eruit? Wil je zeilen in afgelegen baaien van Thailand of genieten van de beste taco’s in Mexico City? Misschien fiets je het liefst langs de groene rijstvelden van Vietnam of ontdek je liever toch de Outback van Australië? Je kunt natuurlijk ook gewoon op het strand van Bali willen liggen en genieten van de zon. Het goede nieuws is dat al deze dingen mogelijk zijn met een mooie korting!

De actie: 10% korting op alle Intrepid reizen in 2019

Tijdelijk bieden we 10% korting op al onze reizen! Wees er wel snel bij want deze actie loopt tot 24 februari 2019 en is van toepassing op alle reizen die vertrekken in 2019. Let op: Kortingen worden niet weergegeven op de website maar zullen tijdens boeking worden doorgevoerd. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Algemene voorwaarden
Scenic Vietnam
Vietnam heeft ontzettend veel te bieden. Kom mee en maak een van de meest indrukwekkende reizen ter wereld, van Hanoi naar Ho Chi Minh City. Dit wordt er een die je nooit meer vergeet.
Bekijk reis
Maya Encounter
Classic South India
Reis naar India en begin aan deze klassieke tour door het zuiden van dit prachtige land. We reizen door Kerala van Chennai naar Kovalam Beach. Ontdek duizenden tinten groen en geniet van het meest verse voedsel op het continent.
Bekijk reis
Taste of Tasmania
Bali & Lombok: Hike, Bike & Raft
Ontdek Indonesië op zijn best! Reis mee naar Bali en Lombok, twee prachtige eilanden die zijn gemaakt voor de actieve avonturier. Raft door stroomversnellingen, fiets langs een adembenemende kustlijn, wandel naar vulkanische pieken en snorkel tussen de vissen bij de Gili-Eilanden.
Bekijk reis
Serengeti Trail
Scheep je in voor de reis van je leven langs de oneindige watervlaktes van het Victoria meer, de uitgestrekte savanne van de Serengeti en de uitbundige flora en fauna van de Ngorongoro krater. Ondertussen is er alle ruimte om lokale markten te ontdekken of te genieten van de vele vergezichten en avontuurlijke kampeerplaatsen. De Serengeti Trail is met recht de reis van je leven!
Bekijk reis

Algemene voorwaarden:

1.  Bespaar 10% op alle nieuwe boekingen/reizen van 23 januari 2019 t/m 24 februari 2019.
2.  Deze actie is niet te combineren met andere acties of vaste-klantenkorting.
3.  Reisvertrekperiode is 23 januari 2019 t/m 31 december 2019. Reizen moeten worden geboekt tussen 23 januari 2019 en 24 februari 2019. Korting geldt alleen op het landarragementsdeel van de reis en geldt niet op vluchten, verzekeringen of andere extra services.
5.  De korting geldt op alle door Intrepid Travel uitgevoerde reizen. Derde partijen zijn te vinden in de trip notes. De volgende reizen zijn uitgesloten: Poolreizen, Expeditions, Charity Treks, Short Break Adventures, Bite-Size Breaks en Urban Adventures.
6.  Er zijn geen verlengingen van bovenstaande reis-, boekings- of betalingsperioden.
7.  Intrepid Travel’s boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op de geboekte reis en het is noodzakelijk dat u deze voorwaarden leest voordat u boekt bij Intrepid Travel. De meest actuele boekingsvoorwaarden zijn te vinden op https://www.intrepidtravel.nl/boekingsvoorwaarden/.
8.  De reis is afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging door Intrepid Travel op het moment van boeking.