BIG Travel Sale

Het nieuwe jaar is begonnen en we beginnen meteen met een spectaculaire sale! In de periode tussen 8 januari en 20 januari ontvang je namelijk 20% korting op alle groepsreizen van Intrepid Travel. Geniet van het laidback-gevoel in Australië, ontdek de culturele hartslag van Latijns-Amerika of ga op spirituele ontdekkingstocht in India. Waar 2020 je ook naartoe brengt, het belooft alvast een prachtig reisjaar te worden! Lijkt het je wat om op een actieve en avontuurlijke manier rond te reizen? Dan ben je bij Intrepid Travel aan het juiste adres.

De Actie: Maak gebruik van 20% korting als je boekt tussen 8 januari en 20 januari 2020 op alle Intrepid Travel groepsreizen die vertrekken tussen 8 Januari en 31 augustus 2020.

Bekijk ons volledige reisaanbod

Algemene voorwaarden
Best of Cambodia & Vietnam
Dit is een reis door het hart van Indochina. Beleef een unieke atmosfeer in Ha Long Bay en herdenk het donkere verleden van Cambodja. Deze unieke ervaring zit vol culturele en historische verscheidenheid, en de belevingen zullen voor altijd bij je blijven.
Bekijk reis
Cape Town to Vic Falls
Vertrek op een met avontuur gevulde reis vol met wilde dieren, afgelegen woestijnlandschappen, vriendelijke stammen en natuurlijke wonderen. Van de verbluffende schoonheid van Kaapstad tot een riviercruise door Chobe National Park, deze ultieme Afrika-tour bezorgt je herinneringen die een leven lang bij je blijven.
Bekijk reis
Peru Essentials
Van het moderne Lima tot het oude Cusco en van pinguïns aan de kust tot condors in de Andes: Peru heeft het! Het beroemde Incapad en het Titicacameer maken de reis compleet.
Bekijk reis
Explore Jordan
Jordanië is een land vol tegenstellingen en van een fascinerende schoonheid. De geheimen van het Midden-Oosten zijn hier het best bewaard gebleven. Woestijnvalleien met diverse kastelen en burchten, de verborgen stad Petra, de Dode Zee en de grote historische betekenis op dit kruispunt van religie en culturen zullen je niet ontgaan op deze reis. Ahlan Wa Sahlan, oftewel welkom in Jordanië!
Bekijk reis

Terms and conditions

  • Save 20% on Intrepid Travel small group adventures trips booked between 8 and 20 January 2020.
  • Discount applies to any Intrepid small group adventure departing between 8 January and 31 August 2020 with the below exclusions: Short Break Adventures, Polar Journeys, Expeditions, Urban Adventures, Private Groups and third-party supplier trips.
  • Discount only applies to the land portion of the trip and cannot be applied to flights, insurance, or any additional services.
  • There will be no extensions to the travel, booking or payment periods listed above.
  • Prices, itineraries and inclusions are subject to change without notice. Standard booking conditions apply as per Intrepid website, https://www.intrepidtravel.nl
  • The trip is subject to availability and confirmation by Intrepid Travel at time of booking.