Digital Detox

Ken jij het gevoel bepaalde momenten van je reis te missen door afleiding van elektronische apparaten? De focus van onze Digital Detox Trips is om de Power-Off-knop in te drukken en de wereld te zien zoals hij werkelijk is. Alle elektronische apparaten kan je veilig thuis laten. Wij zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt en een tijdje helemaal bent afgesloten van je drukke dagelijkse leven. De enige manier om uw dierbaren thuis te contacten zal met een ansichtkaart zijn.


Zet je iPhone uit, leg je camera neer, en sluit voorzichtig het scherm van je laptop: het is tijd voor een digitale Detox!

 

Vietnam Active Family Holiday – Digital Detox

9 dagen van Hanoi naar Hoi An met de hele familie!

Hanoi naar Hoi An | Van 30 sep tot 8 okt 2017 | Prijs: € 1005

 

8804027924510 9 dagen | North Morocco Adventure – Digital Detox

Zet je iPhone uit, leg je camera neer, en sluit voorzichtig het scherm van je laptop: het is tijd voor een digitale Detox door Marokko. In plaats van het zoeken naar gratis Wi-Fi-hotspots of piekeren over de perfecte filter voor de zonsondergang over Moulay Idriss, ervaar dit ongelooflijke deel van de wereld in high-def Real Life.

Casablanca to Marrakech | Van 10 jan tot 18 jan 2017 | Prijs: € 700


Zou jij kunnen reizen zonder mobiele telefoon?

Algemene voorwaarden

Let op: Het gebruik van een camera is nu toegestaan op onze Digital Detox tours. Het gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan.

Er zijn geen algemene voorwaarden voor de Digital Detox. Lees zorgvuldig de Trip Notes van de reis die je wilt maken. Hier in staat de belangrijkste informatie over elke trip.