Intrepid Expeditions

Het woord ‘avontuur’ wordt vaak gebruikt tegenwoordig. Er is echter een groot verschil tussen avontuur en Avontuur. Het soort waar je een Russische spaceshuttle lancering in Kazachstan bezoekt, het griezelige Tsjernobyl ontdekt of waar je een marathon loopt over de Chinese Muur. Dingen die je niet in de typische reisbrochure vindt. Voor ons zijn avonturen als deze de kern van Intrepid: origineel, onverwachts en ver van de gebruikelijke paden.

Dit jaar hebben we werkelijk álles uit de kast gehaald. We hebben de wereld op zijn kop gezet en geschud totdat alle coole dingen eruit kwamen. Neem afscheid van het gebaande pad! Welkom op onze exclusieve expedition trips.

 


Onze expedities

 

chernobyl-ferris-wheel13 dagen | Expedition – Moldova, Ukraine & Romania

Welkom in Bessarabië, een plek zo verlaten dat toeristen hier eigenlijk niet komen. Reis door Transistrië, een plek waar de Sovjetwaarden nog enorm leven. We nemen een kijkje in de omgeving van Tsjernobyl en Pripyat, waar ‘s werelds ergste nucleaire ramp ooit plaatsvond. Dit is een expeditie die langs de meest spectaculaire en verlaten plekken van Europa komt.

Let op: reisroute kan veranderen door instabiele politieke situatie in de regio | Prijs vanaf: € 2.042

 


kazakhstan-baikonur-rocket-launch10 dagen | Expedition – Baikonur & Kazakhstan 

De ruimte verkennen zonder de aarde te verlaten? Dat kan in Baikonur. Reis mee naar the middle of nowhere van Kazachstan waar we een live raketlancering mee maken en alles ontdekken over het Russische ruimte programma en nog veel meer. Klaar voor een zeldzaam en fascinerend avontuur? 3, 2, 1, lift-off!

Vertrek data zijn gebaseerd op raket lanceerdata en kunnen dus veranderen | Prijs vanaf: € 2.875

 


djibouti-whale-shark13 dagen | Expedition Djibouti – Footsteps of the Afar

Als je het echte leven wilt ervaren, ga dan mee op deze expeditie. Als nomade doorkruisen we Djibouti op een kameel, wandelen naar de top van een vulkaan, zwemmen in één van de meest zoute meren ter wereld, en komen oog in oog met een walvishaai. Het landschap in deze regio is spectaculair en gevarieerd.

Let op: dit is een nieuwe expeditie en kan anders verlopen dan planning | Prijs vanaf: € 2.595

 


morocco-desert-bedouin8 dagen | Expedition Morocco – Walking with Berber Nomads

Reis mee over 4000 jaar oude routes geleid door de extreme seizoenen van het Atlasgebergte. De nomadische Ait Atta stammen van Zuidoost-Marokko nemen ons mee op een unieke wandeling door dit onherbergzame gebiedt. We zullen slapen in tijdelijke kampen, en de lokale bevolking helpen met dagelijkse taken.

 

Let op: deze expeditie heeft nog 1 vertrekdata voor 2017 | Prijs vanaf: € 925

 

russia-reindeer_015 dagen | Expedition Russia – Footsteps of the Reindeer Herders

Deze expeditie gaat letterlijk naar het einde van de wereld. We reizen naar de verste uithoeken van Rusland en ervaren hoe -50 ° C voelt. De Nenets nodigen ons uit in hun gemeenschap hier ontdekken we hoe zei vertrouwen op hun kuddes rendieren om te overleven.

Let op: zorg dat je goed voorbereid bent, zie de tripnotes voor extra info | Prijs vanaf: € 2.605

Bekijk hier het volledige aanbod van onze Expedition reizen


Wat ga je tegenkomen?

chernobyl-ferris-wheel china-marathon-road-runners morocco_toudras-gorge_local_girl_trick

bhutan-drangme-rafting-rapids bhutan-drangme-campfire bhutan-tiger-nest

nepal-tamanag-heritage-trek russia-reindeer russia-train

Algemene voorwaarden

Er zijn geen algemene voorwaarden voor onze Expedities.

Lees zorgvuldig de Trip Notes van de reis die je wilt maken. Hier in staat de belangrijkste informatie over elke trip.