Speciale Latijns-Amerika kortingsactie

Nergens op onze planeet is er een grotere verscheidenheid van ecosystemen, zoals in Latijns-Amerika. Gigantische verschillen tegenover elkaar: de vochtigheid van de tropen en de ijle lucht van de Altiplano, of witte Caribische stranden en het altijd groene regenwoud. Wat te denken van het verschil tussen de miljoenensteden, koloniale plaatsen en de dorpen met vooral inheemse bevolking. Voor alle nieuwkomers én alle verslaafden aan dit continent hebben we nu een speciale actie.

Het beste van Latijns-Amerika met 10% korting

Wie t/m 3 juni een reis naar Midden- & Zuid-Amerika boekt, krijgt 10% korting op de reissom. Deze kortingen worden niet op het boekingsformulier weergegeven maar zullen op de factuur verrekend worden.

Algemene voorwaarden
Central American Journey
Zwarte stranden, groene wouden, eeuwenoude Maya tempels, historische Spaanse steden en modern surfen en chillen: Midden-Amerika staat garant voor één groot avontuur.
Bekijk reis
Classic Costa Rica
Costa Rica kent een enorme diversiteit aan flora en fauna - een echte ''Tuin van Eden''. Laat je betoveren door tropische regenwouden, verlaten stranden en spectaculaire vulkanen.
Bekijk reis
Mexico Unplugged
Maak kennis met de culturen van de Azteken en de Maya's tijdens deze reis langs ruïnes en Caribische stranden. Ontdek de verlaten steden en leer alles over de oude beschavingen van deze omgeving.
Bekijk reis
Guatemala & Beyond
Patagonia Wilderness
  1. Bespaar 10% op reizen naar Midden- & Zuid-Amerika reizen t/m 3 juni.
  2. Deze actie is niet te combineren met andere acties of vaste-klantenkorting.
  3. Reizen moeten worden geboekt tussen 4 en 4 juni 2018 .
  4. Korting geldt alleen op de rondreis niet op vluchten, verzekeringen of andere extra services.
  5. De korting geldt voor reizen naar Midden- & Zuid-Amerika.
  6. De korting geldt op door Intrepid uitgevoerde reizen. Derde partijen zijn te vinden in de trip notes. De volgende reizen zijn uitgesloten: Short Break Adventures, Expeditions, Charity Treks Bite-Size Breaks en Urban Adventures.
  7. Er zijn geen verlengingen van bovenstaande reis-, boekings- of betalingsperioden.
  8. Intrepid Travel’s boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op de geboekte reis en het is noodzakelijk dat je deze voorwaarden leest voordat je boekt bij Intrepid Travel. De meest actuele boekingsvoorwaarden zijn hier te vinden.
  9. De reis is afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging door Intrepid Travel op het moment van boeking.