China

China is een land vol contrasten. Raak betoverd door zowel het oude als het moderne China; De oude boeddhistische kunst in de Longmen Grotten, de immense wolkenkrabbers van Shanghai, Beijing en Hong Kong of het ongelofelijke terracotta leger van Xi’an dat pas enkele decennia geleden ontdekt is. Krijg een indruk van het lokale leven in de Tibetaanse stad Xiahe of neem een kijkje in de Hutongs van Beijing. Een niet te missen attractie is natuurlijk ook de Chinese Muur. Culinair China heeft ongelooflijk veel diversiteit te bieden. Laat je verrassen door de smaken van traditionele gerechten als Hotpot en Peking eend. De gastvrijheid van de mensen is kenmerkend voor de charme van China. Met een reis door dit immense land zullen al je verwachtingen worden overtroffen. Het contrast tussen de bruisende steden, natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en ongelofelijke geschiedenis zullen je dag in dag uit verbazen. Combineer je reis met omliggende landen als Myanmar en Thailand op onze China, Burma & Thailand trip.

Video


Hoogtepunten

  • Terracotta Leger in Xi'an
  • Shoppen in Shanghai
  • De Chineese keuken in Sichuan
  • Fiets tour in Yangshuo
  • De Chinese muur
  • Cruise op de Yangzi River
  • De Verboden Stad

Uitgelicht

Explore China
Raak betoverd door oud én modern China; boeddhistische kunst in de Longmen Grotten, het ongelofelijke Terracotta leger in Xi’an, de Tibetaanse stad Xiahe en bruisend Beijing.
Bekijk reis
China Experience
Deze reis is één van de meest populaire reizen door het Rijk van het Midden. De Yangtse Cruise is slechts één van de hoogtepunten, maar wel een bijzondere.
Bekijk reis
The Great Silk Road
China Highlights
Een kort maar mooi avontuur van Shanghai naar Beijing. We komen langs een paar van de mooist plekken van China.
Bekijk reis
North China Getaway
Ontdek de historische bezienswaardigheden in de moderne omgeving van Noord China. Reis van Beijing naar Shanghai via de eeuwen oude stad Xi'an waar we onder andere het Terracotta leger bezoeken.
Bekijk reis
Bekijk alle Reizen naar China