Thailand

Ontdek Thailand tijdens een van de vele rondreizen door dit mooie land. Knipperende lichten, billboards, een bruisend nachtleven en tal van tuk tuks zijn het beeld van een stad die nooit slaapt. Bangkok, de hoofdstad van Thailand is de grootste metropool van het land. De gouden pagodes, het koninklijk paleis en de drijvende markten brengen traditie en cultuur in de stedelijke chaos. De wandelschoenen moeten aan om de afgelegen bergdorpen van Chiang Rai te bereiken. Ver van de drukte van de grote stad hebben mensen hun traditionele manier van leven behouden. Het zuiden van het land wordt gedomineerd door witte stranden, turquoise wateren en groene palmbomen. Klim aan boord van één van onze zeiljachten en reis naar Koh Tao, Koh Phangan of droom weg op één de droom stranden van Ko Samui. Bekijk tijdens het snorkelen de kleurrijke onderwaterwereld of peddel per kajak naar verre, prachtige en afgelegen baaien. Om je reis naar dit gebied nog mooier te maken, is een bezoek naar de buurlanden Laos, Vietnam en Cambodja zeker aan te raden. Dit kan bijvoorbeeld door mee te gaan op de spectaculaire Indochina Uplugged trip.

Uitgelichte video


Hoogtepunten

  • Het warme water en de prachtige eilanden bij Phuket
  • Bezoek de olifanten Chiang Mai
  • Hooglanden van Noord-Thailand
  • De eeuwen oude ruïnes van Sukhothai
  • Erawan National Park

Over Thailand

  • Hoofdstad:   Bangkok
  • Inwoners:  67 miljoen
  • Taal:  Thais
  • Valuta:   THB
  • Tijdzone:  (GMT+07:00) Bangkok, Hanoi, Jakarta

Uitgelicht

South East Asia Loop
Reis naar het hart en de ziel van Indochina op deze uitgebreide tour door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Verken Bangkok, vaar door Halong Bay, fiets door Ho Chi Minh, bezoek Phnom Penh en bewonder Angkor Wat. Alle hoogtepunten uit deze regio komen aan bod.
Bekijk reis
Beautiful Northern Thailand
Ontdek het noordelijke deel van Thailand, Intrepid Style. Via Bangkok reizen we naar de noordelijke steden Chiang Mai en Chiang Rai, waar we verschillende trektochten maken en op homestay gaan bij de lokale bevolking. Ook zullen we tijdens deze reis de Kwai River bevaren en de Golden Triangle bezoeken, het punt waar Thailand, Laos en Myanmar aan elkaar grenzen. Kortom, dit is een reis vol ervaringen en prachtige avonturen.
Bekijk reis
Thailand & Laos Adventure
Kom nu mee op een rondreis door Noord-Thailand en Laos. Geniet vanaf Bangkok tot aan Vientiane ten volste van de excentrieke omgeving, de aardige mensen en de eeuwen oude cultuur van deze regio.
Bekijk reis
Cycle Southern Thailand
Op de fiets leer je het ware gezicht van Thailand kennen. Rij langs zalige stranden, door prachtige nationale parken en in afgelegen dorpjes. Dit klassieke fietsavontuur door het zuiden van Thailand heeft het allemaal.
Bekijk reis
Thailand Family Holiday
Bekijk alle Reizen naar Thailand