COVID-19 FAQs

 

Laatste update: 12-05-2020

Intrepid schort alle reizen op die vertrekken t/m 30 september 2020

De veiligheid en het welzijn van onze reizigers en medewerkers is onze prioriteit, daarom zal Intrepid Travel vanaf maandag 16 maart alle reizen opschorten tot minimaal 30 september 2020.

Gezien de ongekende impact van het coronavirus (COVID-19), hebben we onze boekingsvoorwaarden en het opschortingsbeleid bijgewerkt om ons aan te passen aan het voortdurend veranderende karakter van deze pandemie. De meest recente update werd op 14 maart 2020 onmiddellijk van kracht

Als u momenteel op een Intrepid-tour bent, op bestemming bent en op het punt staat deel te nemen aan uw tour, of op weg bent naar uw tour, zullen we u op deze pagina zo goed mogelijk op de hoogte houden met ontwikkelingen en advies.

De veiligheid en het welzijn van onze reizigers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit, en met 25 operationele kantoren over de hele wereld werkt ons deskundige team de klok rond om de veiligheid en zorg van onze klanten die nu reizen te garanderen. We doen er alles aan om snel en transparant te communiceren om u de informatie te geven die u nodig heeft.

Hoewel we altijd ons best zullen doen om onze gewaardeerde klanten te helpen in deze uitdagende tijd, zullen er gevallen zijn waarin we niet kunnen helpen. We raden u aan om ook contact op te nemen met uw plaatselijke consulaat of ambassade om hen te informeren over uw situatie, inclusief waar u zich momenteel bevindt en uw contactgegevens.

Intrepid heeft alle tours opgeschort van 16 maart tot 30 september 2020

Door de huidige situatie wordt het toerisme aanzienlijk moeilijker en op sommige plekken onmogelijk. Regeringen op zowel nationaal als lokaal niveau veranderen regelmatig de regelgeving, wat van invloed is op het vermogen van reizigers om binnen te komen en tussen landen te reizen. De regelgeving rond quarantaine en zelfisolatie wordt strenger, waarbij sommige bestemmingen verplichte quarantaineperiodes en sancties invoeren waar niet wordt voldaan aan verzoeken om zelfisolatie. We zien ook steden en gemeenschappen, die normaal gesproken toeristen zouden verwelkomen, die ervoor kozen om te sluiten om de kans op introductie van het coronavirus (COVID-19) te vermijden.

Deze situatie verandert elk uur en bestemmingen waar we gisteren met succes reizen konden uitvoeren, worden vandaag steeds moeilijker.

Door de ongekende impact van het Coronavirus (COVID-19) hebben we onze boekings- en annuleringsvoorwaarden steeds moeten aanpassen. Met ingang van vandaag (14 maart) gelden per direct de volgende boekings- en annuleringsvoorwaarden.

 

REIZEN DIE OP DIT MOMENT GAANDE ZIJN

Als je op tour bent gegaan die is begonnen op of vóór 16 maart 2020, word je tour opgeschort op de eerstvolgende geschikte locatie. Jouw Intrepid-reisleider is je beste aanspreekpunt voor ondersteuning en informatie. Zij zijn het best geïnformeerd om onmiddellijke ondersteuning te bieden en worden bijgestaan door ons wereldwijde Intrepid-operatieteam. Intrepid biedt je een tegoed(pro rata) aan voor de ongebruikte dagen van jouw tour.

Momenteel ervaren we behoorlijke drukte maar we zullen zo snel mogelijk contact opnemen met alle klanten die vóór 30 september 2020 vertrekken.

 

REIZEN MET VERTREK VANAF 16 maart 2020 tot en met 30 september 2020

Indien je reis vertrekt vanaf 16 maart tot en met 30 september ontvang je een credit voucher ter waarde van 110% van je (aan)betaling op de rondreis. Dit voucher kun je gebruiken voor een alternatieve reis bij Intrepid Travel met een vertrek voor 30 april 2022

 

REIZEN MET VERTREK VANAF 1 ocktober 2020

Indien je je reis annuleert met een vertrek vanaf 1 oktober ontvang je een credit voucher ter waarde van je betaalde reissom. Dit voucher kun je gebruiken voor een alternatieve reis met vertrek voor 30 april 2022.

 

FAQs