COVID-19 FAQs

 

Laatste update: 05-08-2021

Coronavirus – Informatie

Om deel te nemen aan een reis van Intrepid Travel dien je tijdens de reis volledig gevaccineerd te zijn. Je moet dit ter plaatse aan kunnen tonen via de CoronaApp.

Flexibele boeking

Wij begrijpen, dat je plannen voor een vakantie soms kunnen wijzigen. Om die reden heeft Intrepid z’n voorwaarden gewijzigd, waardoor het gemakkelijker en aantrekkelijker is, om je boeking te wijzigen. Zolang je ons tot uiterlijk 28 dagen vóór vertrek laat weten, of je iets wilt wijzigen, dan berekenen wij geen kosten*.

Flexibele betaling én aanbetaling

Garandeer je plek op een reis door het doen van een aanbetaling. Je mag zelf weten, wanneer je het restant betaalt, zolang het maar uiterlijk 28 dagen vóór vertrek bij ons binnen is. Tot 28 dagen vóór vertrek kun je je reis kosteloos wijzigen naar een andere tour. Je kunt er ook voor kiezen om je de aanbetaling te laten staan en op een later tijdstip voor een reis te gebruiken.

Geen wijzigingskosten

Laat ons uiterlijk 28 dagen vóór vertrek weten, of je iets wilt wijzigen aan je boeken. Wij berekenen dan geen wijzigkosten.

Gratis optie

Je kunt een reis bij ons altijd, geheel vrijblijvend, voor circa een week in optie zetten. Wij berekenen hier geen kosten voor.

 

Veilig op reis

Geleidelijk aan keren we terug naar het moment, dat we weer reizen uit kunnen voeren. Uiteraard staat de veiligheid en het welzijn van onze reizigers, tourleader en lokale gidsen voorop. Daarom zullen wij altijd verantwoord omgaan met het organiseren en uitvoeren van een reis van Intrepid.

 

 

We hebben ons health & safety beleid goed doorgenomen en aangepast naar de huidige normen. Deze aanpassingen zijn gebaseerd op de aanbevelingen van de World Health Organization (WHO). Voordat we terugkeren naar de periode vóór corona, zullen onze routes een uitgebreide risicoanalyse en controle ondergaan. Bovendien krijgen onze tourleaders een training, die specifiek gericht is op COVID-19.

Onze aanpak is er op gericht, dat reizigers, begeleiding en de mensen ter plaatse, gezond zijn en blijven. Daarnaast hebben wij onze aanpassingen getracht voor iedereen zo eenvoudig, maar wel duidelijk, mogelijk te maken, zodat alles voor het grootste deel van onze reizen geldt. Vanwege strenge voorwaarden van Australië en Nieuw Zeeland zijn deze aanpassingen niet van toepassing op die landen.

Op alle bestemmingen (Australië en Nieuw Zeeland uitgezonderd) zijn de 3 volgende wijzigingen van toepassing:

 

1. Gevaccineerde reizigers moeten een bewijs van vaccinatie kunnen overleggen

Reizigers die voor 100% zijn gevaccineerd tegen COVD-19 moeten een digitale of fysieke vermelding van inenting kunnen laten zien. Dit is onderdeel van de verplichte gezondheidscheck, aan het begin van de reis.

 

2. Indien je niet volledig gevaccineerd bent tijdens de reis, kun je helaas geen boeking maken voor Intrepid rondreis.

Reizigers zijn verplicht om alle inreis-, vertrek- en reisvoorwaarden zelf zorgvuldig te controleren. Je kunt uitgebreide en regelmatig bijgewerkte informatie vinden op onze Safety Hub pagina bij onze FAQs, betreffende bovenstaande voorwaarden. Voordat je op reis gaat, raden wij je aan, om de websites van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de WHO te bezoeken, voor een up to date reisadvies.

Jouw veiligheid blijft onze prioriteit! Bekijk ons Health & Safety beleid

 

FAQs