COVID-19 FAQs

 

Laatste update: 03-11-2020

Coronavirus – Informatie

Vanwege de globale impact van het corona virus (COVID-19) hebben we een aantal aanpassingen op onze veiligheidsrichtlijnen en boekingsvoorwaarden gedaan. De veiligheid van onze reizigers, tourleader en lokale gidsen staat voorop! Als de wereld weer open is om te reizen, zijn wij klaar om jou als klant op één van onze mooie reizen te boeken.

 

Flexibele boeking

Wij begrijpen, dat je plannen voor een vakantie soms kunnen wijzigen. Om die reden heeft Intrepid z’n voorwaarden gewijzigd, waardoor het gemakkelijker en aantrekkelijker is, om je boeking te wijzigen. Zolang je ons tot uiterlijk 21 dagen vóór vertrek laat weten, of je iets wilt wijzigen, dan berekenen wij geen kosten*.

Flexibele betaling én aanbetaling

Garandeer je plek op een reis door het doen van een aanbetaling. Je mag zelf weten, wanneer je het restant betaalt, zolang het maar uiterlijk 21 dagen vóór vertrek bij ons binnen is. Tot 21 dagen vóór vertrek kun je je reis kosteloos wijzigen naar een andere tour. Je kunt er ook voor kiezen om je de aanbetaling te laten staan en op een later tijdstip voor een reis te gebruiken.

Geen wijzigingskosten

Laat ons uiterlijk 21 dagen vóór vertrek weten, of je iets wilt wijzigen aan je boeken. Wij berekenen dan geen wijzigkosten.

Gratis optie

Je kunt een reis bij ons altijd, geheel vrijblijvend, voor circa een week in optie zetten. Wij berekenen hier geen kosten voor.

 

Veilig op reis

Geleidelijk aan keren we terug naar het moment, dat we weer reizen uit kunnen voeren. Uiteraard staat de veiligheid en het welzijn van onze reizigers, tourleader en lokale gidsen voorop. Daarom zullen wij altijd verantwoord omgaan met het organiseren en uitvoeren van een reis van Intrepid.

We hebben ons health & safety beleid goed doorgenomen en aangepast naar de huidige normen. Deze aanpassingen zijn gebaseerd op de aanbevelingen van de World Health Organization (WHO). Voordat we terugkeren naar de periode vóór corona, zullen onze routes een uitgebreide risicoanalyse en controle ondergaan. Bovendien krijgen onze tourleaders een training, die specifiek gericht is op COVID-19.

Voordat je op reis gaat, raden wij je aan, om de websites van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de WHO te bezoeken, voor een up to date reisadvies.

Jouw veiligheid blijft onze prioriteit! Bekijk ons Health & Safety beleid

 

Geannuleerde tours

Tours van 2020

Als je een reis met vertrek in 2020 geboekt hebt, die vanwege COVID-19 niet kon worden uitgevoerd, ontvang je een voucher, waarbij je 10% van je (aan)betaling extra te besteden hebt, voor een volgende reis. Dit extra te besteden bedrag geldt niet voor vluchten, als je die via Intrepid hebt geboekt.

 

Tours van januari 2021

In november nemen wij een besluit over doorgaan van de reizen in januari 2021. Mocht een rondreis niet doorgaan, of een negatief reisadvies voor het land gelden, vanwege COVID-19, dan ontvang je je geld terug of je kunt een andere reis boeken.

 

Tours vanaf februari 2021

Deze rondreizen worden vooralsnog uitgevoerd, zoals het gepubliceerd staat op onze website. Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten. Wij laten je uiterlijk een maand vóór vertrek – maar meestal eerder – weten, of de reis doorgaat, zoals je hebt geboekt. Mocht een rondreis niet doorgaan, of een negatief reisadvies voor het land gelden, vanwege COVID-19, dan ontvang je je geld terug of je kunt een andere reis boeken.

FAQs