Groepsreizen met Intrepid

Elke Intrepid reis is zorgvuldig samengesteld zodat jij een fantastische reis gaat maken, die precies aansluit op jouw wensen. We hebben ondertussen een onderscheid gemaakt tussen 3 verschillende reisstijlen: BASIX, ORIGINAL en COMFORT. Elke reisstijl kent zijn eigen kenmerken. Bekijk hieronder welke formule het beste past bij jouw manier van reizen.

Onze reisstijlen

Onze verschillende reisstijlen geven aan wat het comfortniveau is, in welke type accommodaties we overnachten, welke vervoersmiddelen we gebruiken en hoeveel activiteiten zijn inbegrepen.

Basix reizen

Op de Basix rondreizen laten we de invulling van de reis vrijwel geheel aan jou over. Route, transport en accommodatie zijn gepland maar alle extra’s zijn door jou zelf te bepalen. We doen uiteraard graag suggesties voor maaltijden en excursies, maar … aan jou de keus. Op kampeerreizen verwachten we dat je meehelpt met de inkoop en bereiding van de maaltijden en dat je je eigen tent opzet.

Bekijk het aanbod

      

Original reizen

De original rondreizen zijn de basis van het Intrepid programma, waar alles mee begon, zo’n 25 jaar geleden. Ook hier geldt dat de basis van de reis vast staat maar voor je eigen gemak zijn alvast een aantal excursies opgenomen in het programma. Het accommodatieniveau varieert van budget tot toeristenklasse, maar altijd met net die extra touch.

Bekijk het aanbod

      

Comfort reizen

Ben je op zoek naar die “real life experiences”, maar met een stukje meer comfort en meer activiteiten inclusief? Dan sluit de Comfort rondreizen het beste aan op jouw stijl van reizen. We overnachten in minimaal 3 sterren hotels met meer comfort. Bovendien zijn de hoogtepunten en leukste excursies van je bestemming al opgenomen in het programma.

Bekijk het aanbod

     

 

De verschillende reisstijlen in een overzicht:

reisstijlen-nieuw

Actieve en culturele beoordeling

Elke reis heeft een fysieke en culturele beoordeling om jouw keuze gemakkelijker te maken.

Physical Rating
Het niveau van de activiteiten laat zien hoe inspannend een reis is. Of het lichamelijk inspannend is en hoe fit je zou moeten zijn om te kunnen genieten van de reis:

  • Lichamelijk weinig inspannend (1 bolletje)
  • Normale conditie nodig (3 bolletjes)
  • Zeer goede conditie nodig (5 bolletjes)

 

Cultural Rating

Deze beoordeling geeft je een idee met welke gradatie van cultuurshock je rekening moet houden:

  • Vrijwel geen aanpassing nodig (1 bolletje)
  • Je bent in een vreemde cultuur maar je kunt makkelijk kennismaken (3 bolletjes)
  • Verwacht een echte cultuurshock (5 bolletjes)