Over Intrepid

Ga mee op avontuur en ontdek de belangrijkste hoogtepunten en bezienswaardigheden van een land. Maak kennis met de lokale bevolking, haar culturen en gewoontes. We zeggen niet voor niets: ‘Travel like a local!” Tijdens onze reizen proberen we daarom veel in contact te staan met de locals en overnachten we regelmatig in homestays en kleinschalige familiehotels. Ben je klaar voor interessante ontmoetingen, culturele uitwisselingen met internationale medereizigers en spannende ervaringen? Meer weten over Intrepid? lees dan snel verder of bekijk onze verschillende soorten reizen!

Ontdek de wereld zoals hij werkelijk is…

Wat te denken van het authentieke Myanmar, de Caribische ritmes op Cuba, genieten op paradijselijk Hawaii of op avontuur in de wildernis van Ethiopië. Bezoek indrukwekkende highlights, zoals deTaj Mahal in India of de Machu Picchu en Peru. Dwaal door ongerepte natuur, leer traditioneel koken en verblijf bij een gastgezin. Een belangrijk aspect van onze reizen is de uitwisseling tussen zowel medereizigers als de mensen in het land. Bovendien kan de lokale Engelssprekende reisbegeleider als geen ander al het moois van zijn of haar land laten zien.

Over Intrepid 1 Over Intrepid 2 Over Intrepid 3 Over Intrepid 4 Over Intrepid 5

Onze geschiedenis

Het verhaal over Intrepid Travel begint in 1989 met twee backpackers met lange baarden, een typemachine en een keukentafel. Geoff Manchester en Darrell Wade, twee studievrienden uit Melbourne, volgden hun grootste passie: reizen! Ze begonnen kleinschalig met het aanbieden van backpacktochten door Thailand. In de afgelopen 25 jaar is Intrepid enorm gegroeid en zijn ze één van de meest toonaangevende avontuurlijke touroperators in de wereld. Vandaag de dag reizen er maar liefst meer dan 100.000 mensen van over de hele wereld met ons mee naar de verste uithoeken van de aardbol.