Azië

Maak een avontuurlijke rondreis door Azië! De hooggelegen tempels van Tibet, de versierde olifanten in India en de Chinese terracotta krijgers; het zijn zomaar enkele hoogtepunten van dit fascinerende continent. Of wat dacht je van de kleurrijke gebedsvlaggen in de bergdorpen van Nepal, verborgen schatten in Vietnam, Boeddhabeelden in Bangkok en de mystiek van Myanmar! We hebben zeer veel mooie avontuurlijke rondreizen naar dit boeiende continent. Of je nu wilt fietsen, hiken of gewoon lekker rondreizen, het kan allemaal bij Intrepid Travel. Alles is te combineren, dus stel gerust je ideale reis samen. Bijkomend voordeel is, dat het leven in de meesten landen goedkoop is. Azië ontvangt je graag en laat je de rijke cultuur ervaren. Uiteraard mag de Aziatisch keuken niet ontbreken! De geuren op de lokale markten maken je hongerig en de smaak van de vele verschillende gerechten is overheerlijk. Het eten in Azië is een toegevoegde waarde aan je vakantie. Bekijk ons ruime aanbod en je vindt zeker een reis, die jou op het lijf geschreven is.

Onze rondreis bestemmingen in Azië:


Uitgelicht

Best of Vietnam & Cambodia
Ga mee op een reis door het hart en de ziel van Indochina. We maken een boottocht langs de spectaculaire bergen van Ha Long Bay, bezoeken het keizerlijke Hue, genieten van de oude charme van Hoi An en bezoeken het energieke Ho Chi Minh City. In Cambodja maken we onze reis compleet. Hier bezoeken we onder andere Phnom Penh en de ontzagwekkende tempels van Angkor Wat.
Bekijk reis
Highlights of Thailand
Welkom op de absolute hoogtepunten rondreis door Thailand. Op deze trip ervaar je de prachtige en charmante cultuur van het land, en zie je alles wat het land te bieden heeft.
Bekijk reis
Scenic Vietnam
Vietnam heeft ontzettend veel te bieden. Kom mee en maak een van de meest indrukwekkende reizen ter wereld, van Hanoi naar Ho Chi Minh City. Dit wordt er een die je nooit meer vergeet.
Bekijk reis
Cycle Vietnam, Cambodia & Thailand
Bezoek Zuidoost-Azië op twee wielen op dit 13-daagse avontuur van Ho Chi Minh naar Bangkok. Fiets langs prachtige rijstvelden, door kleine dorpen in Vietnam, bezoek tempels en pagodes in Cambodja en ga op zoek naar de beste Pad Thai in Thailand.
Bekijk reis
Trans-Mongolian Experience
Kom mee op een ontzagwekkend avontuur door Rusland, Mongolië en China. Van af de rijkdommen in Sint-Petersburg en Moskou gaan we over de meest beroemde spoorlijn ter wereld naar het keizerlijke Beijing.
Bekijk reis
Experience Nepal
Bekijk alle Reizen naar Azië