Azië

De hooggelegen tempels van Tibet, de versierde olifanten in India en de Chinese terracotta krijgers; het zijn zomaar enkele hoogtepunten het fascinerende Azië. Of wat dacht je van  de kleurrijke gebedsvlaggen op de bergdorpen van Nepal, verborgen schatten in Vietnam, Boeddhabeelden in Bangkok en de mystiek van Myanmar! We hebben zeer veel mooie rondreizen naar dit boeiende continent. Een klein voorproefje vind je vast hier. Of je nu wilt fietsen, hiken of gewoon lekker rondreizen, het kan allemaal bij Intrepid. Alles is te combineren, dus stel gerust je ideale reis samen. Bijkomend voordeel is, dat het leven in de meesten landen van Azië goedkoop is. Azië ontvangt je graag en laat je de rijke cultuur ervaren. Uiteraard mag de Aziatisch keuken niet ontbreken! De geuren op de lokale markten maken je hongerig en de smaak van de vele verschillende gerechten is overheerlijk. Het eten in Azië is een toegevoegde waarde aan je vakantie. Bekijk ons ruime aanbod en je vindt zeker een reis, die jou op het lijf geschreven is.
Nu tijdelijk 10% korting op Zuidoost-Azië Reizen - BEKIJK DEZE ACTIE

Onze bestemmingen in deze regio:


Uitgelicht

Beijing to Hong Kong
Cycle South East Asia
Bangkok to Bali
Boeiende steden, Ongerepte stranden en regenwoud, eeuwenoude tempels, vulkanen en bijzondere culturele tradities maken deze reis tot een smeltkroes van avontuur en fun.
Bekijk reis
Cycle Vietnam, Cambodia & Thailand
Bezoek Zuidoost-Azië op twee wielen op dit 13-daagse avontuur van Ho Chi Minh naar Bangkok. Fiets langs prachtige rijstvelden, door kleine dorpen in Vietnam, bezoek tempels en pagodes in Cambodja en ga op zoek naar de beste Pad Thai in Thailand.
Bekijk reis
Classic Japan
Experience Nepal
Cycle Sri Lanka
Fiets van schilderachtige vissersdorpjes door weelderige oerwouden op dit fietsavontuur van 14 dagen. Met een ongerepte kustlijn, oude ruïnes, ruige bergtoppen en spectaculaire nationale parken, is het een droom voor reizigers die graag actief op vakantie zijn. Tussendoor is er echter ook genoeg tijd om te luieren op het strand.
Bekijk reis
Asia Family Holiday
Bekijk alle Reizen naar Azië