Latijns-Amerika

Nergens op onze planeet is er een grotere verscheidenheid van ecosystemen, zoals in Latijns-Amerika. Gigantische verschillen tegenover elkaar: de vochtigheid van de tropen en de ijle lucht van de Altiplano, of witte Caribische stranden en het altijd groene regenwoud.  Wat te denken van het verschil tussen de miljoenensteden, koloniale plaatsen en de dorpen met vooral inheemse bevolking! Of wat dacht je van de machtigste watervallen (Iguazu) en de droogste woestijn ter wereld (Atacama)? De adembenemende natuur vormt de basis van het Latijns-Amerikaanse temperament en houding tegenover het leven, gekenmerkt door eeuwen van cultuur en traditie. Zijn het de tegenstellingen, de diversiteit, de magie van oude beschavingen, de adembenemende landschappen of de uitbundige levensvreugde die Latijns-Amerika zo fascinerend maken? Een van de pareltjes van Latijns-Amerika is het Caribisch gebied. Midden-Amerika heeft reizigers ook veel te bieden. Van het authentieke Cuba tot het ongerepte Guatemala of van het veelzijdig Mexico tot het prachtige Costa Rica.  Bekijk ons grote aanbod en het is zeker, dat je een mooie reis vindt!

Ontdek het onvoorstelbare Machu Picchu


Onze bestemmingen in deze regio:


Uitgelicht

Rio to Buenos Aires
La Paz to Santiago
Cartagena to Quito
Cafe Colombia
Tijdens deze 9-daagse reis door Colombia maak je kennis met het fascinerende landschap, ontdek je de verassende keuken en ontmoet je de vriendelijke bevolking. We brengen een bezoek aan de historische plaatsen Bogota, Medellin en Cartagena. Onderweg komen we langs prachtige koffie plantages en natuurlijk kijken we in de Cocora Valley
Bekijk reis
Classic Costa Rica
Costa Rica kent een enorme diversiteit aan flora en fauna - een echte ''Tuin van Eden''. Laat je betoveren door tropische regenwouden, verlaten stranden en spectaculaire vulkanen.
Bekijk reis
Majestic Peru
Bekijk alle Reizen naar Latijns-Amerika