Waarom Intrepid?

We reizen allemaal om verschillende redenen. De mensen, de cultuur, het wildlife, het eten, het landschappen, de steden etc. Wat jouw reden ook is! Al onze reizen worden gemaakt om het wauw-effect te bereiken.

Van de productmanager die op de bestemming de reizen samenstelt tot de reisbegeleider die je ter plaatse met de lokale cultuur laat kennismaken. Zodat jij door onze kennis en ervaring je vakantiebestemming ervaart zoals het echt is. Als je met Intrepid op reis gaat kun je je vast verheugen op verrassende en spannende momenten, ontmoet je fascinerende mensen, proef je de lokale keuken en kun je aan veel verschillende activiteiten deelnemen.


Kleine groepen

Onze groepen zijn klein genoeg om je het gevoel te geven dat je individueel op reis bent, maar zijn ook groot genoeg om een goede vibe tussen de reizigers te creëren. De groepsgrootte varieert, afhankelijk van de bestemming waar je naar toe gaat, een overland truck kan bijv meer mensen meenemen dan een zeilboot. De gemiddelde groepsgrootte is in elk geval 10 en dat is een prima aantal om ook contact te kunnen leggen met locals en je medereizigers.


Ervaren reisleiding

Alle reizen worden door deskundige reisleiding begeleid. Daar waar nodig zullen ze alle informatie geven die je nodig hebt en in geval van nood weten zij snel te handelen, omdat ze vaak de taal spreken en de gebruiken van het land kennen. Je kunt dus altijd terugvallen op de reisleiding en de groep. Maar er is ook veel ruimte om zelf dingen te ondernemen.


Alleen reizende

Je wilt alleen reizen, maar niet het gezelschap van de groep verliezen? Dan ben je precies goed met ons! Als een alleenstaande of solo-reiziger deelt u de accommodatie met een reisgenoot van hetzelfde geslacht, zonder toeslagen. Mocht je liever alleen slapen dan bieden wij bij veel Original en Comfort tours, tegen een extra toeslag, ook eenpersoonskamers.


Transport – Hoe we reizen

Het reizen zelf is al de helft van je plezier onderweg. Intrepid maakt daarom gebruik van zoveel mogelijk transportmiddelen. Van enigszins ongebruikelijke tot ronduit vreemde vervoermiddelen. Je kunt jezelf terugvinden in een tuk-tuk, aan boord van een longtailboot of een lokale trein, in een 4 WD of zeilend in een Dhow. Hoe we ook reizen, we proberen de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken én we willen het reizen een deel van je avontuur maken.


Accommodatie – Waar we slapen

Waar onze reizigers elke nacht slapen is belangrijk. Of het nu bij een familie thuis is, een nacht onder de sterren op de Afrikaanse savanne, in een “ger” in Mongolië of een lekker hotel in een bruisende stad, veel tijd gaat zitten in de vraag waar slapen we elke nacht. Met de accommodatie willen we onze reizigers betrekken bij de regio, de mensen en hun cultuur, waardoor je als reiziger unieke ervaringen kunt opdoen en de lokale gemeenschap mee kan profiteren.

8798652071966


Gegarandeerd vertrek

Veel van onze reizen vertrekken gegarandeerd of hebben maar een klein aantal passagiers nodig voor gegarandeerd vertrek. Dat geeft een stukje zekerheid, zodat je al vroeg met voorbereiden kunt beginnen. Natuurlijk moeten de vluchten van en naar de bestemming wel beschikbaar zijn. Wij zoeken dat graag voor je uit en maken je reis op maat.

australia-kings-canyon-group-EDIT.jpg


Zoek hier, en boek vandaag nog je droomreis met Intrepid Travel.