Themareizen

De avontuurlijke rondreizen van Intrepid zijn heel divers en uitdagend. Wil je wilde dieren ontdekken in Afrika, een trektocht maken door de schaduw van de Mount Everest, varen tussen de Griekse eilanden of een van de koudste gebieden op aarde ontdekken. Er zit altijd wel een geschikt thema voor je bij.

Explorer

De reizen staan altijd in het kader van authenticiteit, unieke ervaringen, spannende ontmoetingen, culturele diepte en een zeer gevarieerd
reisprogramma.

Kies hier uw Explorer reis

 

 

Walking

Deze reizen zijn gefocust op wandelen of trekken door de bergen. Langs waanzinnige Italiaanse meren, op de Kilimanjaro of in de Himalaya. Onze tours hebben voor elke klimmer of wandelaar iets geschiktst voor de deelnemers. De tours zijn met vooraf geboekte accommodaties en bagagevervoer voor extra gemak.

Kies hier uw Wandel reis

 

Cycling

Fiets door de betoverende landschappen van Vietnam of het paradijselijke Thailand, het land van de glimlach. We bieden fiets tours in Azië, Afrika, Europa en Latijns-Amerika. De fiets tours die worden aangeboden zijn geschikt voor mensen met een normale conditie. Ervaar zelf het avontuur per fiets buiten de gebaande paden.

Kies hier uw Fiets reis

 

MaltaSailing

Witte stranden of afgelegen baaien in Thailand, de voormalige schuilplaatsen van piraten in het Caribisch gebied en de ruige eilanden van Griekenland. Vaar met een ervaren schipper mee door een van de mooiste plekken op aarde.

Kies hier uw Zeil reis

 

 

RwandaWildlife

De legendarische Big Five in de savanne van Afrika, leguanen die over de rotsen schieten op de Galápagos eilanden of de zeldzame Oerang-oetangs in de regenwouden van Borneo. Op deze reizen gaan we op zoek naar interessante wilde dieren in het wild.

Kies hier uw Wildlife reis

 

 

FoodFood

Deze rondreizen doen laten de culinaire dromen tot werkelijkheid komen. Proef de zeer smaakvolle Vietnamese keuken, met vers gemaakte loempia’s, Vietnamese sandwishes (Banh mi) of de Pho soep. In Mexico kom je de burrito’s casedilla’s en overheerlijke taco’s tegen. Zo heeft elk land zijn eigen heerlijke specialiteiten.

Kies hier uw Food reis

 

Polar

Expedities over de ijzige vlaktes van Antarctica zijn geen standaard zomer reizen. Toch zijn deze expedities zeer boeiend en leerzaam. Je bezoekt dit bestemmingen soms maar één keer in je leven, maar bezorgen je gegarandeerd een onvergerelijke ervaring. Ontdek met een team deskundigen een wereld van ijs – in de Arctische en Antarctische.

Kies hier uw Polar reis

 

Overland

Lange afstanden en externe locaties wordt het best bereikt in speciaal uitgeruste vrachtwagens en bussen. In Zuid-Amerika, Afrika en Azië beleef je je eigen ware ontdekkingsreis.

Kies hier uw Overland reis

 

 

Festivals & Events

Dans op het carnaval in de straten van Rio, of ervaar de drukte op de Indiase Holi festival, hier komt cultuur tot leven. Ontdek samen met ons de speciale evenementen en festivals over de hele wereld.

Kies hier uw Festival & Events reis